Μεμονωμένες Υπηρεσίες

Homebrain Clean

Θέλετε να διαχειριστείτε μόνοι σας το ακίνητο; σας εξυπηρετούμε διαφορετικά
Καθαρίζουμε και για εσάς. επαγγελματικά με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, χρησιμοποιώντας υλικά και απορρυπαντικά ειδικά για την σωστή απολύμανση βάση του πρωτόκολλου covid-19.
Επαγγελματικός καθαρισμός οικίας με ειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού.
Αλλαγή νέων κλινοσκεπασμάτων και πετσετών άριστης ποιότητας.
Πλύσιμο και σιδέρωμα σε επαγγελματικά πλυντήρια της εταιρείας για άριστη φρεσκάδα των κλινοσκεπασμάτων.
Αναπλήρωση των αναλώσιμων που χρειάζεται το κάθε σπίτι.
(ΣΑΜΠΟΥΑΝ, ΚΑΦΕΔΕΣ, ΤΣΑΙ , ΝΕΡΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ).
Έλεγχος οικίας από βλάβες και ρύθμιση των βλαβών με δικά μας συνεργεία πάντα σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη.

Homebrain Check In - Out

Αν επιθυμείτε μόνο το check-in και check-out για τους επισκέπτες της οικίας σας επιλέξτε αυτή την μεμονωμένη υπηρεσία. Υπάλληλος της Homebrain θα συνεννοηθεί με τους επισκέπτες σας για την ώρα και τρόπο που επιθυμούν να μπουν στο σπίτι σας και θα ελέγξει τον χώρο καθώς και παραλάβει τα κλειδιά κατά την αναχώρηση τους από την οικία σας.

Homebrain 24/7 Free

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσει ο επισκέπτης σας κατά τη διάρκεια της διαμονής του, ένας υπάλληλος της Homebrain έχει αναλάβει την 24ωρη και για όσο διαρκεί η κράτηση της οικίας σας εξυπηρέτησή του. Από το να χάσει τα κλειδιά του μέχρι βλάβη στο αυτοκίνητό του και ατύχημα, ή οποιαδήποτε άλλο αίτημά του και ερώτησή του, όποια ώρα της ημέρας και όποια ημέρα της εβδομάδας.

Homebrain Professional Photos

Φωτογράφος της Homebrain επισκέπτεται την οικία σας και φωτογραφίζει κάθε χώρο της. Λεπτομέρειες και ευρυγώνιες λήψεις αλλά και όλες τις συσκευές σας, εξοπλισμό, τοποθεσίες μέσα και γύρω από τον χώρο σας για την προετοιμασία του οδηγού της οικίας σας που μπορείτε να παραδώσετε στον επισκέπτη σας! 

Έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού και ηλεκτρολογικού σχεδίου

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (Κ.Εν.Α.Κ.) η έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης  είναι υποχρεωτική για την πώληση ή την ενοικίαση ενός ακινήτου. Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης ισχύει για 10 χρόνια. Το γραφείο μας συνεργάζεται με μηχανικούς και έμπειρους ενεργειακούς επιθεωρητές, οι οποίοι μπορούν να εκδώσουν πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης για το ακίνητο σας μέσα σε 24 ώρες. Αναλαμβάνουμε την έκδοση ηλεκτρολογικών σχεδίων. Πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου που διασφαλίζει την ασφαλή λειτουργία της εγκατάστασης καθώς και την ασφάλεια όσων ζουν, εργάζονται ή επισκέπτονται τον χώρο με διάρκεια ισχύος 14 έτη για μονοκατοικίες και διαμερίσματα.

Ανακαινίσεις

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του ακινήτου σας, σε συνεργασία με συνεργεία με πολύ μεγάλη πείρα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε συνεργεία με τα οποία συνεργαζόμαστε και εμπιστευόμαστε πάρα πολλά χρόνια για το σπίτι των ονείρων σας.